T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Gümüşhacıköy Halk Eğitimi Merkezi

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ VE ŞUBE MÜDÜRLERİMİZDEN DOLUCA KÖY YAŞAM MERKEZİNDEKİ KURSUMUZA ZİYARET

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Kadir TABİK ve Yıldırım BEŞKARDEŞ Doluca Köy Yaşam Merkezinde açmış olduğumuz giyim üretim kursunu ziyaret ettiler. Ziyarete kurum Müdürü Eyüp DENİZ ve Müdür Yardımcısı Diriliş USTA eşlik etti.

Doluca Köyü kadınlarının talepleri üzerine açılan kursumuzda giyim üretim tekniklerini öğrenen kursiyerlerimiz açılan kurslar sayesinde sosyal yaşamlarının olumlu yönde etkilendiğini aynı zamanda öğrendiği teknikler sayesinde kendi giyim malzemelerini üreterek ev ekonomisine katkıda bulunduklarını ifade ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdür Ercan GÜLTEKİN köylerde açılan kursların önemine vurgu yaparak, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın kurslardan daha fazla yararlanmaları için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde, gelen tüm taleplerin karşılanması için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini ifade etti.

Kurum Müdürümüz Eyüp DENİZ Doluca Köy Yaşam Merkezinde üç yıldır aktif bir şekilde giyim üretim teknolojileri, aşçı çırağı, yaşam becerileri atölyesi( çocuklar için yaz kursu) gibi kursların açıldığını, açılan kurslara ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Kursiyerlerle keyifli bir sohpet gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerimiz kursiyerlere çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

06-11-202306-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.11.2023 - Güncelleme: 06.11.2023 14:20 - Görüntülenme: 123
  Beğen | 7  kişi beğendi